Budgetcoach


Als budgetcoach werken we voor mensen die hulp nodig hebben om grip te krijgen op hun financiën. De budgetcoach neemt voor een bepaalde periode de verantwoordelijkheid voor een deel van de financiën over, zodat er geen (nieuwe) schulden worden gemaakt en de financiële situatie weer gezond wordt.

Als iemand niet meer zelf kan beslissen over zijn financiën of sprake is van problematische schulden, dan is beschermingsbewind nodig.

Wat is het?


Een budgetcoach maakt samen met u een budgetplan en helpt u bij het beheren van uw financiën.

U heeft financiële problemen, maar wil daaruit komen. We helpen u daarbij. We maken samen een budgetplan. De budgetcoach betaalt uw vaste lasten. Wat overblijft komt op een leefgeldrekening. Dit geld kunt u besteden zoals u wilt. Zo krijgt u weer grip op uw uitgaven en voorkomt u (nieuwe) schulden.

Een budgetcoach neemt altijd de verantwoordelijkheid voor uw vaste lasten over.
U kiest zelf waar de budgetcoach u verder bij helpt.

Budgetbeheer geeft u rust: u heeft geen zorgen over bijvoorbeeld de huur of andere vaste lasten. Tegelijk bent u zelf verantwoordelijk. Dat betekent dat u zich inzet om met het budgetplan weer grip te krijgen op uw financiën. Het bekent ook dat u zorgt voor inkomen, aanvragen van toeslagen, aanvragen van kinderbijslag, enzovoort.

Service Contract

De meeste mensen die wij helpen sluiten bij ons een service contract af, hierdoor komen we elk jaar kosteloos bij u op bezoek om te bekijken waarmee we u kunnen helpen, de voorwaarden van ons service contract zijn uitgebreid waarbij u veel krijgt voor weinig geld. de hulp bij uw aangifte of aanvraag toeslagen worden hiervoor kosteloos gedaan daarnaast krijgt u in combinatie met ons service contract korting op andere diensten, deze korting levert meteen een korting op.

Let wel diensten waarvoor een AFM vergunning noodzakelijk is kunnen we u niet bieden hiervoor dient u contact op te nemen met een adviseur / bank of organisatie die hierin wel mag adviseren.


Maak een gratis website.